Ovčina: Na malim utakmicama se osvaja prvenstvo
Velež igra sjajno ove sezone i veliki je favorit protiv tima iz Visokog.

Velež dočekuje Bosnu

Ovčina: Na malim utakmicama se osvaja prvenstvo

S. Mlaćo

Pred nogometašima Veleža u subotu je vjerovatno jedan od najlakših ispita ove sezone. U goste im dolazi Bosna iz Visokog.

Rođeni igraju sjajno ove sezone, suvereno drže liersku poziciju, te su veliki favoriti protiv slabašnih gostiju.

Ipak, to će morati da potvrde i na terenu, a navijači su uvjereni u novu pobjedu.

"Mislim da možemo nastaviti ovaj niz. Pokazavali smo naše kvalitete, trenutno bježimo sedam bodova, te smo mišljenja da se na malim utakmicama osvaja prvenstvo. Bosna će doći rasterećena, nadam se da ćemo postići pogodak u prvom poluvremenu jer to nam skida neku težinu sa pleća", kazao je prvotimac Rođenih Haris Ovčina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Obren Cvijanović je dodao da on i saigrači moraju ozbiljno shvatiti ovaj meč, te da je uvjeren u novo slavlje sa navijačima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
OVO SU NAJTEZE UTAKMICE SVI KONTAMO BOSNA NA DNU HAJ LAKO CEMO,DOSTA PUTA SMO SE ZEZNULI NA OVAKIM UTAKMICAMA.SAMO PAMETNO I STRPLJIVO.HAJMO RODENI,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
19 0
Metropoljac
Nova pobjeda Veleža sa pet razlike i još jednim het-trikom Fajića
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi