Ovi fudbaleri su najveći gubitnici zimskog prelaznog roka

Bili na pragu novog kluba, ali...

Ovi fudbaleri su najveći gubitnici zimskog prelaznog roka

Endin Čaušević

Januarski prelazni rok u četiri od pet najjačih evropskih liga završen je sinoć, dok Nijemci pravo na transfere imaju danas do 18 sati.

Prelazni rok nisu obilježili zvučni transferi koji su se očekivali, iako je jučerašnji dan davao znake da bi se to moglo desiti. Ipak, na kraju je izostala transfer bomba kojoj smo se svi nadali.

Transfer špekulacija bilo je na sve strane, ali je bilo i onih transfera koji su propali u posljednji trenutak. Ovo je lista fudbalera koji su bili na korak prelaska u novi klub, ali na kraju je sve 'propalo'.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi