Ovi igrači su baš zakazali: Marca izabrala najgori sastav za 2019. godinu

The Worst izbor

Ovi igrači su baš zakazali: Marca izabrala najgori sastav za 2019. godinu

E. Čaušević

U Milanu je sinoć održana FIFA-ina ceremonija The Best na kojoj se, između ostalog, birao i najbolji tim za 2019. godinu.

Za najboljeg igrača svijeta izabran je Lionel Messi, dok je nagradu najboljeg trenera dobio Jurgen Klopp. No, dosta polemike izazvao je sastav godine u kojem je bilo nekoliko fudbalera koji nisu baš blistali.

Najviše se to odnosi na igrače Real Madrida jer kraljevski klub nije imao baš sezonu za pamćenje. Ipak, i pored svega u timu godine našli su se Marcelo, Sergio Ramos i Luka Modrić.

Nakon što je ceremonija završena oglasila se i ugledna Marca koja je i ovaj put birala one najgore, te je svoj izbor nazvala The Worst. Marca bira najgore igrače po pozicijama, ali također su izabrali i najgori tim za 2019. godinu.

Marca je uz glasove fanova izabrala sastav igrača koji su prošle sezone najviše zakazali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U nagorem timu nalaze se: Karius, Lichtsteiner, Mustafi, Phil Jones, Kurzawa, Fred, Renato Sanches, Coutinho, Pastore, Promes, Alexis.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
3 bivsa igraca 56SENALA..pametnom dosta..Sellam veliki, svim odgojenim komentatorima..
1 4
Gospodin007
J
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi