Ovo ćete rijetko vidjeti: Klopp prišao svom igraču i naklonio mu se

Redsi bolji od Evertona

Ovo ćete rijetko vidjeti: Klopp prišao svom igraču i naklonio mu se

Admin Čaušević

Liverpool je i u FA kupu nastavio sa serijom odličnih rezultata. Redsi su s minimalnih 1:0 pobijedili Everton i osigurali narednu fazu najstarijeg klupskog takmičenja na svijetu. 

Juergen Klopp je danas mnoge svoje zvijezde ostavio na klupi. Nisu igrali Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Roberto Firmino ili Sadio Mane, ali ni to nije zaustavilo Redse.

Poslije utakmice najviše se pričalo o mladim igračima tima s Anfield Roada, prije svih o strijelcu sjajnog gola Curtisu Jonesu, te debitantu Takumiju Minaminu.

Međutim, poslije utakmice Klopp se naklonio jednom drugom fudbaleru i to Adamu Lallani. Nijemac je prišao veznjaku, skinuo kačket, zagrlio ga i tako mu čestitao na sjajnoj partiji.

Klopp vrlo često poslije utakmica pruža ruke i čestita svojim igračima, međutim situacija u kojim doslovno skine kapu pred nekim od svojih izabranika su definitivno prava rijetkost.

Njemački stručnjak je na taj način još jednom pokazao svoju ljudsku veličinu i zato ne čudi zašto svo igrači žele da rade pod njegovim vodstvom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
E vala više na qrac mi se popeo ovaj Loserpool odjednom počnu pobjeđivati i oni veliki klub, gdje ste bili sve ove godine klošari jedni, 18. januara ste naši
2 12
Taceoni
Ma daj sine šuti uvjek bio i ostao veliki klub nisi se bio ni rodio kad je harao evropom
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi