Navijači Evertona okrenuli leđa dok su navijači Liverpoola pjevali kultnu himnu

Nije im prijala

Navijači Evertona okrenuli leđa dok su navijači Liverpoola pjevali kultnu himnu

Navijači Evertona danas su odlučili okrenuti leđa navijačima Liverpoola dok su ovi pjevali kultnu himnu 'You'll Never Walk Alone' prije početka susreta 3. kola FA Cupa. 

To je podstaklo navijače obje ekipe da uđu na Twitter i ostave komentare.

"Vjerovatno umorno podsjećaju na to da su druga najbolja ekipa u gradu", navodi jedan navijač komentarišući gestikulaciju navijača Evertona koji su tokom intoniranja himne Redsa dizali dva prsta.

"Fantastično, ovo bi svi navijači trebali raditi tokom intoniranja dosadne himne", komentarisao je još jedan navijač, na što mu je navijač Liverpoola odgovorio: "Ovo je jedna od najkultnijih himni. Sjedni dole!!!".

Inače, Liverpool je na ovom susretu pobiejdio Everton sa 1:0 i izbacio ga iz takmičenja. Karamele već dvadeset i jednu utakmicu zaredom ne znaju za pobjedu nad gradskim rivalom.

Danas je četa Jurgena Kloppa slavila iako je njemački stručnjak na teren poslao nekoliko igrača koji nikada nisu ni zaigrali u Premiershipu. To je sigurno veliki udarac za Carla Ancelottija i njegov tim.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Istinu zbore ljudi, zna se koja je najbolja himna GGMU 4ever!
0 5
Dobojlija
Proljevske karamele
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi