Ovo je Emirates čekao skoro 10 godina

Konačno dobar start

Ovo je Emirates čekao skoro 10 godina

E. Škorić
Teme:

Arsenal je danas u drugom kolu engleske Premier lige, rezultatom 2:1, savladao Burnley.

Momčad Unaija Emeryja imala je određenih problema s čvrstim Burnleyjem, ali je ipak pogocima Lacazettea i Aubameyanga došla do sva tri boda.

Arsenal je makar privremeno lider Premier lige sa šest bodova, a zanimljivo da je ovo druga uzastopna pobjeda Topnika, što se na otvaranju sezone timu iz Londona nije dogodilo još od sezone 2009/10.

Nakon skoro 10 godina je Arsenal uspio da upiše šest bodova u prva dva kola i navijači sada mogu da budu optimisti kada je u pitanju borba sjevernolondonskog kluba za sami vrh.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mada, neće biti lako nastaviti dobru seriju, budući da već narednog vikenda klub gostuje na Anfieldu kod Liverpoola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GaazziiJAAA
Od 6 mjesta, pa DOLE..Svake godine ista prica, nafuraju se, kasnije HLADAN TUS..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi