Bivši sudija komentarisao spornu situaciju kod gola Modrića

"Ovo je greška sudije, ali i VAR tehnologije, gol nije smio biti poništen"

6

Komentari (6)

Niklas
Zakon 12 je uveden posle Evropskog prvenstva 2017. "Screening the goalie"(Zaslanjanje) is usually in an offside position, and also active when a shot at goal is taken, so it is not a useful tactic in open play. The only times this done are when a defender stands on the goal-line when defending a free kick. This means that an attacker can stand in front of the goalkeeper without being offside, and block his view of the ball. Of course the screening attacker has to be aware of the defender rushing off the line before the kick is taken, leaving him offside. ZNACI OFSAJD I DODATNO MEMOGUCNOST GOLMANA DA PROPRATI UDARAC. Sudija ocito nije upoznat ovom aktu. Doduse koji moze da se ne svira, ako igrac apsolutno ne pomjera ni djelic tijela i ektremiteta. Pozz svima.
Ibro
Vi niste normalni! Stajao ispred golmana i kako ovo nije off side?
ArminA
Samo se pitam sta je trebao Varane da uradi? Ocigledno se vidi da nije utjecao na igru i da je bjezao od lopte i nije ni u jednom trenutku imao namjeru da nesto uradi. Golman je imao citavo vrijeme vidik prema lopti i to sto se kasnije bacio je cisto njegova greska.
Konj konjski
Ma ofsajd sta vam je
xavi26
cist kao suza!
*p!p!t@*
Jašta je nego go
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.