"Ovo je Izet Hajrović, barem mi se tako čini..."
(Foto: Twitter) Magla i dim "udružili snage" na Maksimiru! TV prenos je na početku meča bilo jako teško gledati.

Nesvakidašnja situacija na Maksmiru

"Ovo je Izet Hajrović, barem mi se tako čini..."

Dinamo igra utakmicu za "evropsko proljeće" protiv Spartaka iz Trnave. Utakmica je izazvala veliko intersovanje u susjednoj hrvatskoj, ali početak meča je bilo jako teško gledati.

Pobjeda bi gotovo sigurno odvela Dinamo u nokaut fazu Lige Evrope, pa su oni navijači koji nisu mogli biti na Maksimiru, prikovani uz male ekrane.

Ipak, dešavanja na terenu je bilo gotovo nemoguće pratiti na otvaranju susreta, s obzirom da je "pogled" TV kamera blokirala gusta magla, a vjerovatno i dim od pirotehničkih sredstava navijača Dinama.

Tako je u jednom trenutku komentator utakmice rekao: "Ovo je Hajrović, barem tako mislim..."

Na sreću, čini se da se magla nad Maksimirom razilazi kako vrijeme odmiče.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti