Ovo je najluđih 45 sekundi u nogometu koje ste ikada vidjeli!
Sudija je na kraju pokazao samo jedan crveni karton

Potpuna ludnica u Argentini

Ovo je najluđih 45 sekundi u nogometu koje ste ikada vidjeli!

S. Pašalić

Prošlog vikenda su se u argentinskoj drugoj ligi igrale utakmice doigravanja za viši rang.

Utakmica Almagra i Central Cordobe završila je pobjedom gostiju od 2:1 golom koji je u 94. minuti postigao Rossi, a ovog vikenda će se igrati i uzvratna utakmica.

Veliki je ulog bio u ovoj utakmicI što se posebno moglo vidjeti u 29. minuti kada je glavni sudija mirne duše mogao pokazati nekoliko crvenih kartona.

Naime, igrač gostiju je napravio oštar start, a sudija nije ništa dosudio. Nakon toga je uslijedila serija oštrih startova igrača oba tima, a sudija je na kraju odlučio i da dosudi faul.

Pored toga je igraču domaćeg tima pokazao žuti karton, a nakon toga i crveni, a igrač Almagra je nakon toga potpuno izgubio živce i nasrnuo na glavnog sudiju i želio je da se fizički obračuna s njim.

Top Komentari

Noone
Ciganska liga, ciganski mentalitet
1 1
arsenalbih
ovo nije nista strasno toliko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi