Ovo je nova ponuda PSG-a za Icardija, čeka se odgovor Intera

Nije li dovoljno?

Ovo je nova ponuda PSG-a za Icardija, čeka se odgovor Intera

E. Škorić

Nakon što je okončano prvenstvo u Francuskoj, Mauro Icardi vratio se u Italiju, ali je pitanje hoće li ostati.

Icardi je bio na jednogodišnjoj posudbi iz Intera u PSG-u, ali i dalje nije poznato da li će francuski prvak otkupiti njegov ugovor.

PSG nije spreman da plati 70 miliona eura, koliko je navedeno u otkupnoj klauzuli prethodnog dogovora o posudbi, pa pokušava barem malo da uštedi. Najnovija ponuda glasi 50 miliona eura plus 10 miliona eura kroz bonuse.

Sve i da Inter dobije bonus, opet je to 10 miliona manje od onoga koliko Inter želi za Icardija, ali ponuida zvuči dosta dobro i nije isključeno da je iz Intera ubrzo prihvate, no ovisit će dosta toga hoće li Lautaro Martinez otići u Barcelonu i da li će Inter imati potrebu da zadrži argentinskog napadača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na 31 utakmici uspio je Icardi u dresu Parižana postići 20 golova, pri tome je osvojio i svoj prvi trofej u karijeri - titulu prvaka Francuske. Nema razloga da ga PSG ne otkupi, ali za sada radi sve da malo smanji novčani iznos kojem se nada Inter.

Top Komentari

Adnanos
Vrijedi minimalno 90 ako se uzme u obzir koliko drugi vrijede
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti