Pjanić odbio Leonarda, želi samo u Barcelonu
Foto: EPA

Posljednje informacije iz Španije

Pjanić odbio Leonarda, želi samo u Barcelonu

Zvijezda reprezentacije BiH Miralem Pjanić ovih dana glavna je tema svjetskih medija zbog potencijalnog transfera.

Dugo se špekulisalo da bi Pjanić ovog ljeta mogao napustiti 'Bianconere', međutim stvari su se sada ozbiljno zakuhale jer ponude evropskih velikana pristižu sa svih strana.

Ugledni Mundo Deportivo koji inače barata sa jako preciznim i tačnim informacijama javlja da je Pjanić u ozbiljnim pregovorima sa Barcelonom i da su ga Katalonci ubijedili da pređe na Camp Nou, ali da bi stvarno dobili 'Malog princa' morat će Katalonci da savladaju teži dio operacije. Da postignu sporazum sa Juventusom.

Da Pjanić želi preći isključivo u Barcelonu potvrđuju i posljednje informacije. Nakon što je iz utrke ispao Chelsea, Pjanić je navodno u međuvremenu odbio i ponudu Paris Saint-Germaina čijem je sportskom direktoru Leonardu jasno stavio do znanja svoje planove.

"Pjanić želi samo u Barcelonu. Odluka je to koju je saopštio i Leonardu", piše španski dnevnik.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Valja istaći da Barcelona nudi Pjaniću bolje uslove nego što ima u Torino. Navodno se radi o plati od osam miliona eura, što je uz ofanzivan stil kakav Barcelona njeguje, bio prelomni detalj u pregovorima.

Ostaje da se vidi da li će na koncu između klubova biti postignut dogovor.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi