PSG kontaktirao Pjanića, odgovor nije mogao biti konkretniji

Piše Mundo Deportivo

PSG kontaktirao Pjanića, odgovor nije mogao biti konkretniji

Ne prestaju špekulacije o mogućem transferu Miralema Pjanića na predstojećem prelaznom roku. Kao što je već poznato, Barcelona se smatra najizglednijom destinacijom za veznjaka Juventusa.

Ipak, konstantno se u pričama pojavljivao i PSG, koji je navodno također zainteresovan za bh. reprezentativca.

Uglavnom su se mogli pročitati medijski napisi koji tvrde da je Pjanić izabrao Barcelonu, ali su se jučer pojavile informacije da 29-godišnji veznjak ipak nije donio konačnu odluku.

Danas ponovo, drugačije vijesti. Mundo Deportivo piše da je PSG kontaktirao Pjanića, ali da je jasno da su Parižani zakasnili.

Sportski direktor PSG-a, Leonardo, je navodno pred Pjanića stavio unosnu ponudu, ali to nije bilo dovoljno da skrene fokus bh. fudbalera sa potencijalnog transfera u Barcelonu.

"Idem samo u Barcelonu", navodno je bio Pjanićev odgovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mundo Deportivo dalje piše da Pjanić vjeruje da bi se sa svojim stilom igre najbolje uklopio u timu Barcelone, ali i da ima veliku želju zaigrati sa Lionelom Messijem.

Treba napomenuti da Barcelona planira "transfer paket" za Miralema Pjanića, ali još nije konačno odlučeno ko bi od provtimaca katalonskog kluba mogao put Torina.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi