Ovo je sramotno: Potez Cristiana Ronalda osuđuje čitav fudbalski svijet

Portugalac pao, ali...

Ovo je sramotno: Potez Cristiana Ronalda osuđuje čitav fudbalski svijet

Ekipe Rome i Juventusa u ovim trenucima igraju susret 36. kola Serije A na Olimpicu u Rimu.

Nakon prvog poluvremena rezultat je 0:0, a u centru pažnje naravno bio je Cristiano Ronaldo koji je imao nekoliko dobrih poteza, ali i jedno zaista sramotno simuliranje.

Sredinom prvog dijela meča Ronaldo je nakon jednog duela sa Aleksandrom Kolarovom pao kao pokošen, ali jasno je da intenzitet kontakta nije bio ni blizu jak koliko ga je Ronaldo pokušao odglumiti.

Ako već neće uspjeti postati prvi strijelac lige, onda će barem dobiti "nagradu" za najlošije simuliranje ove godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogledajte i sami o čemu govorimo:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Ja ne kontam cemu ovo stvarno, djeluje mi kao da je tajno u Barci igrao nekada pa ovakav glumac, inace su tamo najpoznatiji kao u Hollywood, pocevsi od Suareza-Busquets-Messi-Pique-Alba, pa prije Dani Alves itd itd :D
1 4
Bhf
Redakcijo.Pickice.Brisete komentare koji su istiniti.Pljujete Ronalda.Kakvo simuliranje i koji citav svjet osudjuje.Neznate nista osim otici na srpake portale i kopirati sta oni pisu.Sram da vas bude.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi