Ovo je tim Belgije koji ne ide na Evropsko prvenstvo

Igrači koji nisu imali mjesta na spisku

Ovo je tim Belgije koji ne ide na Evropsko prvenstvo

Endin Čaušević

Reprezentacija Belgije ovog ljeta je jedan od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Belgijanci su u velikoj euforiji pred nastupajuće Evropsko prvenstvo, te očekuju veliki rezultat od svoje reprezentacije u Francuskoj. Selektor ove selekcije prije nekoliko dana saopštio je spisak igrača na koje računa na EP-u.

Ipak, mora se priznati da ima još mnogo onih koji se nisu našli na tom spisku, a u nekim drugim reprezentacijama bi bili sigurno standardni. Englezi su napravili reprezentaciju Belgije koja će Evropsko prvenstvo gledati preko malih ekrana. Mora se priznati da je i ovaj tim poprilično jak. Selektor Belgije je baš bio na slatkim mukama.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi