Ovo može samo Posebni: Mourinho nakon jednog pitanja zagrlio novinara

Portugalac oduševljen pitanjem

Ovo može samo Posebni: Mourinho nakon jednog pitanja zagrlio novinara

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho odlučio je nakon utakmice protiv Seville da zagrli jednog novinara zbog pitanja koje mu je postavio.

Crveni đavoli su u okviru prvog meča osmine finala Lige prvaka odigrali 0:0 u gostima protiv Seville, a nakon utakmice na press konferenciji Mourinho je najviše pitanja dobio o veznom igraču Paulu Pogbi kojeg je ostavio na klupi.

Ipak, jedan novinar ga je nakon press konferecnije pitao i o Scottu McTominayju, kojem je Jose ukazao povjerenje od prve minute, a to pitanje je izazvalo oduševljenje kod Josea.

"Mogu li te zagrliti? Hvala ti, hvala ti. To je pravo pitanje", rekao je Jose nakon što je novinar pohvalio McTominayja i upitao Mourinha za mišljenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portugalski trener je kasnije objasnio novinaru da su ga njegove kolege na press konferenciji pitale samo o Paulu, a ustvari je pravo pitanje upravo to koje je on postavio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi