Ovo se čekalo: Dvije minute i 17 sekundi potpunog uživanja

Svi golovi Messija iz slobodnjaka

Ovo se čekalo: Dvije minute i 17 sekundi potpunog uživanja

Edmir Škorić

Lionel Messi je  majstor, a to je po ko zna koji put pokazao i u srijedu navečer u polufinalu Lige prvaka protiv Liverpoola.

Barca je u prvom meču polufinala Lige prvaka slavila s 3:0 uz dva gola Messija, a posebno lijep bio je onaj drugi, odnosno treći Katalonaca, kada je fantastično iz slobodnjaka matirao Alissona.

Argentinac je trenutno najbolji igrač svijeta i bez dileme najbolji izvođač slobodnih udaraca, a sada se na Twitteru pojavio video u trajanju od dvije minute i 17 sekundi sa svim Messijevim golovima iz slobodnih udaraca.

Šta drugo reći nego - uživajte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti