Ovo se desi kada reprezentacija iz Južne Amerike igra prijateljsku utakmicu: Crveni karton, tuča...
Velika gužva je nastala na terenu nakon što je Almiron dobio crveni karton

Od njih uvijek možete očekivati tenzije na terenu

Ovo se desi kada reprezentacija iz Južne Amerike igra prijateljsku utakmicu: Crveni karton, tuča...

S. Pašalić

Prijateljske utakmice su po nekom nepisanom pravilu utakmice u kojima nema previše žestokih okršaja.

Međutim, kada je riječ o utakmicama u kojima učestvuju reprezentacije iz Južne Amerike onda ta pravila ne vrijede i uvijek možete očekivati tenzije na terenu.

Tako je bilo i ovaj put u utakmici između Meksika i Paragvaja koju su Meksikanci dobili sa 4:2.

Paragvaj je gubio 3:0 nakon prvog poluvremena, a onda je u nastavku selektor ove reprezentacije napravio nekoliko izmjena u nadi da malo smanji rezultat.

U igru je između ostalih ušao i Miguel Almiron koji je nakon samo sedam minuta napravio veliku glupost i poslije jednog oštrog starta dobio crveni karton.

Nakon toga je nastala velika gužva i naguravanje između velikog broja igrača, a sudija je na kraju podijelio još samo dva žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije