Ovo su fudbaleri koji trenutno nemaju aganžman

Kakva imena

Ovo su fudbaleri koji trenutno nemaju aganžman

D. Vejo

Ovog ljeta, mnoga poznata imena sa trvnatih podloga nemaju aganžman,

Među prvima koji se našao na spisku jeste Portugalac Raul Meireleš koji ima 33 godine te nakon što mu Fenerbahče nije ponoudio saradnju, postao slobodan igrač.

Zatim, Emanuel Adebayor. Napadač ima 32 godine, a posljednji meč odigrao je za Crystal Palace.

Nakon Togoanca, na spsisak je stavljen i Martin Caceres koji ima 29 godina te je isto tako u potrazi za novom sredinom. Isti broj godina ima i Kevin Prince Boateng koji je također krenuo njegovim stopama.

Nakon njih, status slobodnog fudbalera ima i Hal Robson Kanu, napadač Velsa koji je zablistao na minulom evropskom prvenstvu.

Pored njega tu je i legenda travnatih podloga, Ronaldinho. On ima 36 godina i također nema aganžman mada se špekuliše kako će karijeru nastaviti u Brazilu.

Na kraju liste ostali su Dimitar Berbatov te Tomas Rosiccky koji su još  željni fudbala, ali nemaju za koga igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi