Oxlade-Chamberlain odbio produžiti ugovor sa Arsenalom

Reprezentativac Engleske napušta Arsenal?

Oxlade-Chamberlain odbio produžiti ugovor sa Arsenalom

D. Rakanović

Fudbaler Arsenala Alex Oxlade-Chamberlain odbio je novi ugovor koji mu je Arsenal ponudio. 

Kako prenosi britanski Times, Arsenal je reprezentativcu Engleske ponudio novi, bolji ugovor kako bi ostao na Emiratesu, ali Oxlade-Chamberlain smatra da je došlo vrijeme da napusti Arsenal kako bi napredovao u karijeri.

Liverpool je pokazao najveći interes za usluge 23-godišnjeg fudbalera, ali je Arsenal odbio prvobitnu ponudu. Spekuliše se da su za njegove usluge zainteresovani i Manchester City i Chelsea, ali ove dvije ekipe nisu još uvijek uputile zvanične ponude.

Wenger je prošle sezone Oxlade-Chamberlaina koristio uglavnom kao izmjenu, tako da je on samo 16 utakmica počeo u prvih 11. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oxlade-Chamberlain je u Arsenal došao 2011. godine iz Southamptona za 12 miliona funti. Za Topnike je nastupio na 194 utakmice i postigao je 20 pogodaka. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti