Oxlade-Chamberlain produžio ugovor s Liverpoolom

Ostaje na Anfieldu

Oxlade-Chamberlain produžio ugovor s Liverpoolom

E. Čaušević

Alex Oxlade-Chamberlain se nakon više od godinu dana konačno vratio na teren poslije teške povrede koljena koju je zadobio u aprilu 2018. godine.

Oxlade-Chamberlain je propustio cijelu prošlu sezonu, ali Redsi nisu odustajali od njega i bili su mu velika podrška. Bivši igrač Arsenala se vratio uspješno na teren, te je za vikend nakon više od godinu dana konačno bio u početnoj postavi Liverpoola.

Redsi su odlučili da mu ponude novi ugovor što Oxlade-Chamberlain nije mogao odbiti. Klub s Anfielda potvrdio je da je on danas zvanilčno potpisao novi ugovor i to do ljeta 2023. godine.

Ovaj 26-godišnji fudbaler u Liverpool je stigao na ljeto 2017. godine iz Arsenala za 38 milona eura. Prije Topnika igrao je još za Southampton u kojem je ponikao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi