Ozat razočaran: Ovo što se radi prema nama nije dobro

Problemi sa licencama za strance muče Čelik

Ozat razočaran: Ovo što se radi prema nama nije dobro

S. Mlaćo

Nogometaši Čelika porazom su otvorili drugi dio Premijer lige.

Zrinjski je slavio u Zenici, a već u nedjelju stiže bijeljnski Radnik.

Prvo pitanje za trenera Umita Ozata se odnosilo na strance koji nisu dobili dozvolu da nastupaju, kao i njega koji ne može sa klupe predvoditi ekipu.

"Danas čekamo, do nas nije došla nikakva informacija. Ako nedobijemo licence, onda će stanje biti teško. Radimo treninge, čekamo da danas dobijemo dobre vijesti", kazao je Umit.

Da li ste spremni na radikalnije poteze?

"Dobro i teško pitanje. Prvo nek se završi utakmica, pa ćemo sjesti i razgovarati. Ovdje je važno stanje igrača. Njima ne mogu ništa prigovoriti o utakmici sa Zrinjskim. Prvo poluvrijeme smo trebali voditi 3:0, a mi gubimo 1:0. Momcima šta pokažem, oni odrade. Nisam došao ovdje da zaradim novac, imam bratski odnos sa predsjednikom i došao sam da pomognem. Došao sam i vidim te dobre igrače, ali ako se ne dobije licenca, do kada da čekamo? I igrači imaju svoj život... Ovo što se radi prema nama nije dobro. Došli smo da radimo, zavoljeli smo grad, šteta je klubu ako ne dobijemo dozvole. Mi ćemo otići, igrači će otići...".

Najavio je meč sa Radnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Salčinović bi teško igrao i da nema kaznu za kartone. Osim toga, Žuna je imao povredu sa leđima, pa smo ga izveli i poslije dva dana nije trenirao. Perišić nije igrao što sam želio. Možda napravimo jednu ili dvije izmjene ako se ne dobije licenca, a ako dođe licenca biće velikih promjena u kadru i formaciji", dodao je Umit Ozat.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kondor11
Brate mili navijac sam celika ali da hoce ovog prevodioca i ovog trenera napucat nogom i otjerat
6 1
kaskada24
Vama je izgleda još izigrat ovo kola do kraja, pa na hlađenje u Prvu ligu.. Vrijeme je, ruku na srce!
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi