33

Komentari (33)

Lafo
Najbolji je prevodilac. Jel to onaj što je bio u Turskoj kad se ostavljala vreća zlata za Bakira.
PeppermintSA
Ovaj umislio da je pejgamber. Ja pa ja. Da valjaš šta našao bi posao u Turskoj.
Hakkinen
Pejgamber? E jesi pametan svaka ti čast. Baš si KLOC ...čuj pejgamber????
user1575889878
Sklonite ovog trenera sto prije to bolje.dok nebude kasno.sve sto mogu da kazem da mi je zao celika kao kluba sto mu se ovo desava.tuga,čemer i jad da se celik nalazi u situaciji da se bori za opstanak.dignite se na noge svi u zenici i pred upravu podhitno.mozda nece uroditi plodom,ali valja pokusati.neznam stvarno bi volio da neispadne.forza velez
Samo_Realan
Nije smijesno ljudi, zamislite da se vaš klub nalazi u ovakvoj situaciji, ja sam plakao ko ****a kakva kad je Željo osto bez licence....
Vienner
Jel prevodilac iz Blatuse cigoina? Hahahhah
ForzaLikCE
Lahko je pisati komentare. Stavite Sarajevo ili Želju u ovakvu situaciju. Svi bi ga žalili... :)
emir_89
Pa.ne bi bas svi haah
UnitedConvicts
****m li vam majku lopovsku, Olgun najveci lazov koji je mogao doci u klub, siguran sam da je danasnja utakmica nastimana, kod gola Celika onakva 'intervencija' Bilobrka je smijesna, onda Aidinov penal... ****m vam mrtve i vama i Fujdi koji vas dovede sta nam radite od kluba poginuli da Bog da !!!!
BlueBoys
Mahmutovic ka mali nije iso u obdaniste...:)
stansmith071
pitaristok
JeKo migrant??? Hahahahahahaha...sto je najgore...osim ove izvale za drugo mjesto sve ostalo je rekao kako i jeste...robija treba da podrzi klub kad mu gori,vjerujem da im je pun klinac ali podrska treba. Ni meni nije drago sto nas je uzeo ovaj kosooki ali **** mi se za njega,navijam.za Sarajevo ne za njega...zelim im da ostanu ali.....
Taceoni
Amar opasno ugrožen?
Fce
Haha celiku ni Erdogan ne pomaze
Sucro
brill
meni samo nije jasno odakle ovoliko hejta prema Celiku...
nedoni46
DRUGI U FEDERACIJI MOZDA
Neprilagodjeni
Ima nesto istine u ovome sto govori, ali ocigledno ne zna jos gdje je dosao. Ali samo ce mu se reci, pricekajte jos 2 3 kola.
Sucro
Bajzlaja
Covjek je rekao kompletnu istinu i u pravu je nije ovo obdaniste. Kada bi barem svi treneri pricali otvoreno
Navijac123
Gasi mesalicu.motaj kablove..haha..Nema dalje..Ovaj nije normalan
user1582376900
Trener indijanac.. Ovo ne bi izjavila ni najveca neznalica. Sramota sta uradise od Celika.. Vode ga dunsteri
BobPaisley
"Ja opet ponavljam, sa ovom ekipom bih u najgorem slučaju bio drugi, ali imamo taj stres i nervozu i zato imamo malo bodova." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH...pa i sada si drugi,ali kada se tabela okrene naopako :D :D :D :D :D :D
Samoiskreno
Sve istina sto je rekao
Hakkinen
Ovo je JAD i ČEMER šta su ljudi dopustili da se desi sa Čelikom. Da se razumijemo...nije ovo od jučer. Ali fakat ovi qurci.....ŠTA RADE ONI OVDJE????? Žalosno majke mi njihove.
Sezam
Ugasili se dabogda
DanGraf
Koja ste vi komedija !!!!!! HAHAHAHAHAHA Molim boga da ova uprava ostane sto duze u Celiku !!! Ovo je vrhunska komedija i za*ebancija !!! Bolje i od Audicije i TLN !!!
BobPaisley
@DanGraf...ovaj ganci je prejak,njegove press konferencije su legendarne
Zenicanin
mater ti ha haha
DanGraf
@BobPaisley Ma Ciguli-miguli je legenda! Atrakcija!Gdje ga nadjose! Svaka im cast! :-D
Hakkinen
@Zenicanin NISI TI ZENIČANIN čim psuješ ovako javno.
Nije u redu drug psovati mater oca familiju jer ovo je sport i svi ga šukanje jedni drugima ali DNO DNA je kada pročitam spominjanje majke sestre itd itd.
Evo ja sam sinoć nisam mogao sa izdržim jednom provokatoru iz BL koji je na ćirilici pisao tj provocirao sjetio mu se komplet familije i nisam bio u pravu.
L.p. I nemojmo bar mi jedni drugima majke i familije da nabrajamo.
kaskada24
Uskoro odbrojavanje za Čelik: 10,9,8,7... Hahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.