Ozil donio odluku: "Uzbuđen sam"

Ozil donio odluku: "Uzbuđen sam"

E. Škorić

Bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil planira ostati u Arsenalu do kraja ugovora.

Ozil je imao dosta problema u 2019. godini, ali dolaskom novog trenera počeo je ponovo da igra važnu ulogu na Emiratesu i, nakon što se činilo da je pitanje vremena kada će napustiti klub, sada je izvjesno da će ostati.

Trenutni ugovor s Arsenalom veže ga do ljeta 2021. godine i on planira tu da ostane.

"Zadovoljan sam mojim ugovorom i ostaću u klubu ove sezone i naredne. Ne mogu reći šta će donijeti budućnost, ali uzbuđen sam", rekao je Ozil. za BeIN Sports.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, istakao je da novi trener Mikel Arteta radi sjajan posao i da će pod njegovim vodstvom ovaj tim ponovo da se vrati u vrh, ali da "treba malo vremena za taj proces".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi