Ozil i Emery se raspravljali na treningu, a igrač Arsenala je onda sve "zakuhao" objavom na Twitteru

Nisu u dobrim odnosima

Ozil i Emery se raspravljali na treningu, a igrač Arsenala je onda sve "zakuhao" objavom na Twitteru

E. Čaušević

Mesut Ozil je daleko najplaćeniji igrač Arsenala i očekivalo se da će biti važna karika ekipa Unaija Emeryja, ali je trenutno daleko od toga.

Ozil ove sezone skoro da nije odigrao cijelu utakmicu i nalazi se u potpuno drugom planu španskog stručnjaka. Iako Arsenalu baš ne ide u posljednje vrijeme Emery očito ne želi da računa na Ozila i jasno je da će Nijemac napustiti klub ukoliko se nastavi takav odnos.

Da oni nisu baš u najboljim odnosima vidjelo se i na jučerašnjem treningu Arsenala. Ozil je prišao da se rukuje s Emeryjem koji mu je rekao nešto što mu se nije svidjelo.

Oni su se kratko raspravljali oko toga, ali je bilo jasno da je njemački reprezentativac ljut na svog trenera. Kasnije je Ozil sve "zakuhao" objavom na Twitteru za koju mnogi vjeruju da je bila upućena Emeryju.

"Ti me nasmijavaš", poručio je Ozil uz fotografiju s jučerašnjeg treninga londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
emery: ne ne ne jos nisi u formi da pocnes igrati, vidi se da si jos prehladjen
0 0
edinho
a kako ste vi zakljucili da su oni ovde ''raspravljali''.....mozda zato sto se nisu zagrlili na kraju.....kako su GLUPI ovi na SS.ba to nije normalno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi