Nesretni Ozil se oglasio pred meč Arsenala, pa spomenuo i Kolašinca: "Podrška ispred TV-a u Londonu"

Ni večeras ne igra

Nesretni Ozil se oglasio pred meč Arsenala, pa spomenuo i Kolašinca: "Podrška ispred TV-a u Londonu"

E. Čaušević

Arsenal večeras igra u Beču protiv Rapida meč 1. kola grupne faze Evropske lige.

Topnici su veliki favoriti u ovom meču, ali jasno je da se ni rapid neće tako lako predati. Mikel Arteta odlučio je da odmori većinu prvotimaca i šansu su dobili rezervni igrači.

Ni u ovom meču nema Mesuta Ozila kojeg je Arteta očito prekrižio. Nijemac se jučer zvanično oglasio po tom pitanju i poručio je da mu u Arsenalu jednostavno ne dozvoljavaju da igra iako je u potpunosti spreman.

Ozil je odlučio da se oglasi i pred večerašnji meč i prognozirao je rezultat. On je poručio da vjeruje da će Arsenal slaviti sa 4:1, te da će jedan od golova zabiti i Kolašinac.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Kad ne mogu biti podrška na terenu večeras onda mogu ispred TV-a u Londonu. Kakva je vaša prognoza? Ja mislim da ćemo slaviti 4:1 golovima Kolašinca. Elnenyja, Lacazettea i Pepea", poručio je njemački veznjak.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoha
Sve si pogodio
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi