Ozil: Moja budućnost u Arsenalu ne zavisi o Wengeru

Još uvijek pregovara oko novog ugovora

Ozil: Moja budućnost u Arsenalu ne zavisi o Wengeru

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Mesut Ozil još uvijek nije dogovorio s čelnicima Arsenala potpisivanje novog ugovora.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida već nekoliko sedmica pregovara s Arsenalom oko novog ugovora, ali još uvijek nisu uspjeli da se dogovore. Sve više se špekuliše o tome da će Ozil napustiti Emirates na kraju ove sezone, a pogotovo ukoliko Arsene Wenger dobije otkaz.

Poznato je da je njemački reprezentativac u dobrim odnosima s Wengerom, ali je demantovao da njegova budućnost zavisi o ostanku francuskog stručnjaka u redovima Arsenala.

"Sve opcije su otvorene. Pregovaram s Arsenalom i sada sam fokusiran samo na ovu sezonu. Wenger je jedan od milion razloga zbog kojih sam došao u ovaj klub, ali znam da se stvari u fudbalu brzo mijenjaju i da nikada ne možete nešto dugoročno da planirate. Zbog toga je glupo reći da moja budućnost zavisi o mom treneru", rekao je Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi