Wenger: Gledao sam triput snimku, bili smo bolji od Bayerna

Smatra da su kritike neopravdane

Wenger: Gledao sam triput snimku, bili smo bolji od Bayerna

Arsenal je prije nekoliko dana sa ukupnih 10:2 eliminisan od Bayerna iz osmine finala Lige prvaka. 

Londonski klub se poslije loših rezultata nalazi na prekretnici i sve je veći broj navijača koji traže da Arsene Wenger napusti Emirates. Ulje na vatru dodatno je dolio ubjedljiv poraz od Bayerna, međutim Wenger smatra da kritike koje se slijevaju na njegov račun nisu opravdane. 

"Mi smo igrali odlično protiv Bayerna. Gledao sam utakmicu tri puta i sudac nas je ubio", izjavio je Wenger.

Atmosferu u taboru Arsenala, barem donekle, je popravio uvjerljiv trijumf protiv petoligaša Lincolna u četvrtfinalu FA kupa. Objasnio je Wenger i zbog čega je izveo udarni sastav.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam se htio kockati jer sam znao koliko je važna utakmica. Htio sam onima koji su dobro igrali protiv Bayerna dati šansu da si povrate samopouzdanje."

Wengeru ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone i vrlo brzo bi trebala biti poznata njegova budućnost na Emiratesu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi