Ozil je odustao od nestvarne količine novca samo da majci ispuni želju

Karijeru nastavlja u Fenerbahceu

Ozil je odustao od nestvarne količine novca samo da majci ispuni želju

S. Mlaćo

Njemački internacionalac, Mesut Ozil, karijeru će nastaviti u redovima turskog velikana Fenerbahcea.

Ozil je pristao na smanjenje plate u Fenerbahceu, odustao je od velike količine novca, a razlog zbog kojeg je to uradio, kod mnogih je izazvao lavinu pozitivnih komentara.

Naime, velika želja Mesutove majke je bila da u karijeri bar jednom obuče dres Fenerbahcea, a sin će joj ispuniti tu želju u naredne tri i po godine.

Ozil je sa Fenerbahceom potpisao ugovor na tri i po godine u vrijednosti od 3,5 miliona funti. Sedmično će zarađivati 67.300 funti, što je skoro troduplo manje od sedmičnih primanja u redovima Arsenala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Navijači Fenera su Ozilu priredili sjajan doček, a iz turskog velikana najavljuju da tu nije kraj kada su u pitanju zvučni transferi.

Top Komentari

user1583752673
Majka je majka. Sretno
14 0
Metuzalem
TRODUPLO????? Eeeeeee moji nepismeni novinarčići. Ne postoji troduplo ali postoji trostruko
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti