7

Komentari (7)

Metuzalem
TRODUPLO????? Eeeeeee moji nepismeni novinarčići. Ne postoji troduplo ali postoji trostruko
Eduard
Mozda ne mislio tri puta po duplo haha
Metuzalem
Hahahaha moguće. Onda neka napiše šesterostruko. Ali to je za njih, ja mislim, verć u domenu kvantne fizike :)
Salihović23
Jest 3.5 Mil godišnje. A ugovor s FCA mu je bio do ljeta, znaci odustao je od pola godine većih primanja, al zato ima duži ugovor za 3 godine. Opet sigurno je negdje drugo MLS i slično zaradit više... if you know what I mean ;]
Jupp
Mi ljudi smo po prirodi cud i, u svemu pozitivnom mi nadjemo nesto negativno.
Salihović23
Özil je zvjerka, I drag mi je skroz, zato i kažem da je vuko novcem otišo bi u MLS il gdje slično. Hoću samo da ukažem na greške u tekstu, piše ugovor vrijedan 3,5 miliona, da traje 3,5 godine i da je to po njima mjesečno 67,3 hiljade, znaci matematika se ne provjerava a kamoli sta drugo, sumnjam i u ovo za mater isl., ma samo prenose bez ikakvog provjeravanja.
user1583752673
Majka je majka. Sretno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.