Ozil: Volio bih malo više putovati ili otići u kino

Nijemac plaća cijenu slave

Ozil: Volio bih malo više putovati ili otići u kino

Njemački fudbaler Mesut Ozil plaća cijenu slave.

Ozil je u razgovoru za Focus poručio da bi volio da ima priliku malo više samostalno putovati ili jednostavno otići u kino. 

Kao i ostali fudbaleri, Ozil mnogo vremena provodi sa saigračima iz kluba te ima mnogo obaveza i nema mnogo slobodnog vremena. 

"Kao profesionalac, živiš u velikim i lijepim gradovima. Ali, većinu vremena provodiš na terenu ili u hotelu. Volio bih više putovati samostalno ili jednostavno otići u kino i jesti kokice - samo odlutati ponekad", rekao je Ozil pa se osvrnuo i na vrijeme kada je bio član Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Real je bio velika stanica u mom životu. Ali, tamo nakon treninga sjediš u kući, često si sam i gledaš TV, dokumentarne filnove o putovanjima i životinjama", rekao je Ozil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti