Arsenal se planira pojačati talentovanim Brazilcem iz Reala

Vinicus na meti Topnika

Arsenal se planira pojačati talentovanim Brazilcem iz Reala

Edmir Škorić

Brazilski krilni napadač Vinicius Junior na meti je Arsenala.

Menadžer londonske ekipe Mikel Arteta, zajedno s upravom, razmatra mogućnost dovođenja kvalitetnog napadača, a jedna od želja je talentovani krilni igrač Real Madrida.

Arsenal ima dobre odnose s Realom, pa će pokušati da angažuje Vinius Juniora već u januaru, mada je veoma upitno ima li namjeru da ga pusti klub u kojem je 20-godišnjak ove sezone postigao tri gola uz tri asistencije na 19 mečeva.

Ranije je bilo informacija da se vodstvo madridskog velikana priprema ponuditi Juventusu Viniciusa i Isca u zamjenu za Paula Dybalu, a eto zanimljivo da su oba igrača kraljevskog tima na meti Arsenala koji mora podhitno da dovodi dobre igrače jer bi mogao dodatno pasti, a ispod je jedino još opasna zona i selidba u niži rang.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U svakom slučaju, očekuje se da se Arsenal angažuje tokom januara i da pokuša da pridobije neka vrhunska imena u svoj tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
Jedini način na koji bi Arsenal mogao ostati u ligi jeste da odriješi kesu i dovede neka velika imena, i naravno da dovede kvalitetnijeg trenera. Međutim, ništa se od toga neće desiti.
2 0
amer_sa90
Rijesiti se prvo: Ozila, Kolasinca, Mustafija, Xhake, Holdinga, Luiza i Artete Koristiti Salibu, Willocka i Smitha Vratiti Genduzija Kupiti Aouara, Upamecana i tek nakon toga mozda ima nade neke
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi