Pa vi i dalje igrajte loše: Milan ima poseban način kažnjavanja igrača

Bit će treninga

Pa vi i dalje igrajte loše: Milan ima poseban način kažnjavanja igrača

E. Škorić

Poraz od Verone (0:3) čelnike Milana je itekako naljutio i sada se spremaju raznorazne metode kažnjavanja igrača.

Gennaro Gattuso je imao želju da razdrma igrače Milana po dolasku u klub, ali ni on nije ništa pomogao. Rossoneri su prvo odigrali 2:2 s otpisanim Beneventom, koji je u tom meču osvojio i jedini bod u Seriji A, a sada je uslijedio težak poraz u Veroni.

Između ta dva susreta dogodila se teška pobjeda nad Bolognom i poraz u Rijeci. Dakle, tri poraza i jedna, teško izborena pobjeda od dolaska Gattusa. Milan je uložio više od 200 miliona proteklog ljeta, a mogao bi da se bori za opstanak.

U cilju kažnjavanja igrača, AC Milan je otkazao božićnu večeru. Trebalo je večeras da se održi jedna manja zabava na kojoj bi bili igrači s porodicama, treneri i rukovodstvo kluba, ali ništa od toga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Umjeto toga igrčai odlaze u "ritiro", što je u stvari dodatno treniranje i pokušavanje da se usredotoče misli isključivo na teren i nešto što igrači itekako ne podnose i ne vole. Dodatno treniranje je kao kazna, a može li bar to pomoći crveno-crnima da krenu naprijed, ostaje da vidimo.

Iduća utakmica je u subotu kada na San Siro dolazi Atalanta i Gattuso je svjestan da je krajnje vrijeme da se ostvari pobjeda. Sve drugo će biti dodatni šamar svima u klubu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi