Pablo Aimar od danas među selektorima

Pablo Aimar od danas među selektorima

E. Škorić

Legendarni argentinski nogometaš Pablo Aimar dobio je novi posao.

Aimar je ostavio dubok trag dok je nastupao u Španiji za Valenciju, a igro je još u Zaragozi i Benfici. Ponikao je u River Plateu.

Bivši argentinski reprezentativac okušat će se sada i u trenerskom poslu. Argentinski nogometni savez danas je potvrdio kako će 37-godišnjak votii U17 reprezentaciju svoje zemlje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

To će biti prvi trenerski posao za Aimara, koji je danas predstavljen. Kazao je kako mu je velika čast što će imati priliku da radi s mladim talentima i obećao je kako će napraviti sve da od te djece stvori kvalitetne igrače u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi