Pablo Sarabia potpisao za PSG!

Stigao iz Seville

Pablo Sarabia potpisao za PSG! · Zvanično

Endin Čaušević

Španski fudbaler Pablo Sarabia napustio je Sevillu i karijeru će nastaviti u dresu PSG-a.

Sarabia je prethodnih sezona bio jedan od najboljih igrača Seville i svojim igrama je skrenuo pažnju evropskih velikana. No, na iznenađenje svih na kraju je potpisao za PSG koji se uopšte nije spominjao da je zainteresovan za usluge ovog igrača.

Parižani su jutros na zvaničnom Twittter profilu potvrdili da je Sarabia novi igrač ovog kluba, te da je s PSG-om potpisao petogodišnji ugovor.

Sarabia će navijačima PSG-a biti predstavljen u petak, a od ovog 27-godišnjeg krilnog napadača se mnogo očekuje. Mnogi čak smatraju da bi on mogao biti zamjena za Neymara koji se povezuje s Barcelonom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Španski fudbaler je ponikao u Real Madridu, ali nikada nije nastupao za prvi tim Kraljeva. Pored Seville u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je još za Getafe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti