PSG je još u februaru počeo razmišljati o prodaji Neymara

Ne sviđa im se njegovo ponašanje

PSG je još u februaru počeo razmišljati o prodaji Neymara

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar još uvijek je u centru pažnje zbog špekulacija da će napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Neymar je Barcelonu napustio prije dvije godine kada je PSG aktivirao otkupnu klauzulu i doveo ga za nevjerovatnih 222 miliona eura.

Mnogi su tada bili iznenađeni odlukom brazilskog igrača koji je poručio da želi izaći iz sjene Lionela Messija. No, samo dvije godine kasnije čini se da je Neymar shvatio da je napravio veliku grešku.

Već nekoliko sedmica se uveliko špekuliše o tome da se on želi vratiti u Barcelonu, te da je čak spreman da se javno izvini čelnicima i navijačima katalonskog kluba zbog načina na koji je napustio Camp Nou.

Iz Barcelone su poručili da znaju da se Neymar želi vratiti, ali su otkrili da uopšte nisu ni kontaktirali PSG za njega. Iako se čini da su Parižani iznenađeni odlukom Neymara izgleda da to i nije baš tako.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Madridski AS objavio je danas da su u PSG-u još prije nekoliko mjeseci počeli da razmišljaju o prodaji Neymara. Tačnije, to se desilo u februaru ove godine kada je Neymar organizovao rođendansku zabavu samo dva dana nakon poraza od Lyona.

Neymar je slične stvari radio u Barceloni, a poznato je da prethodnih pet godina nije igrao mečeve u sedmici kada je njegova sestra slavila rođendan. Tu tradiciju nastavio je i u PSG-u što je još jedan od razloga zbog kojih bi Neymar ovog ljeta mogao promijeniti klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi