Trener Levantea povrijedio glavu na klupi: To je zato što sam ćelav
Foto - Screenshot

Lopez imao nezgodu

Trener Levantea povrijedio glavu na klupi: To je zato što sam ćelav

M. Šljivak
Teme:

Trener Levantea Paco Lopez pokazao je povredu na glavi koja je nastala nakon utakmice njegovog tima protiv Cadiza (2:2).

Kamera je 53-godišnjeg stručnjaka pokazala kako sjedi sa popriličnom ranom na glavi, a on je otkrio šta se zapravo dogodilo.

"Udario sam glavom od vrh klupe. Izgleda loše jer nemam kose", našalio se trener Levantea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šale do kraja sezone za ovaj tim sigurno neće biti previše. Oni su trenutno na 12. mjestu sa 22 boda, ali su pozicije koje vode u niži rang jako blizu.

Elche koji drži 17. mjesto je samo na pet bodova minusa i sigurno da će Levante morati dobro da se potrudi da zadrži status u La Ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi