Padao je, padao i padao, a sudija "mrtav hladan" pokazao na bijelu tačku
Foto: Screenshot

Dramatični pad fudbalera Lyona dovoljan za penal

Padao je, padao i padao, a sudija "mrtav hladan" pokazao na bijelu tačku

Fudbaleri Lyona su sinoć na gostovanju u Toulouseu savladali istoimenu ekipu rezultatom 1:2, a do vodstva su došli zahvaljujući jedanaestercu kojeg je "izborio" Mariano Diaz.

Lavovi su tako do prednosti od 1:0 stigli u 24. minuti nakon što je Nabil Fekir bio siguran sa bijele tačke, ali najzaslužniji za vodstvo Liona je bio Diaz.

Diaz je, naime, iscenirao prekršaj golmana gostiju, a njegov pad u kaznenom prostoru Toulousea je trajao zaista dugo, toliko da je na usporenom snimku izgledao i pomalo komično.

Iako je očigledno da prekršaja nije bilo, sudija je pokazao na bijelu tačku i dao priliku Lyonu da stigne do vodstva, što se i desilo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

RD187
Suspendovat ciganluk na minimalno 5 utakmica!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti