Paklen doček za nesuđenog trenera FK Sarajevo u Bugarskoj

Preuzeo ljutog rivala

Paklen doček za nesuđenog trenera FK Sarajevo u Bugarskoj

A. Čaušević

U utorak je odigran možda i najveća utakmica bugarskog fudbala. Sofijski derbi igrali su Levski i CSKA. 

Paklen dočeka na stadionu Georgi Asparuhov imao je trener gostiju, Ljupko Petrović jer je učinio nešto "neoprostivo".

Petrović je početkom ovog milenija sjedio na klupi Levskog s kojim je 2001. godine bio i prvak Bugarske, pa se navijači ovog kluba ne mogu pomiriti s činjenicom da je sjeo na klupu ljutog gradskog rivala.

Srbijanskog trenera su na ulazu u tunel čuvali specijalci. Dok mu je publika zviždala i vrijeđala, on im je mahnuo rukom.

Petrović je na kraju meča imao razlog i zadovoljstvo jer je CSKA slavio sa 0:2, te je ostao u borbi za titulu prvaka.

Inače, Petrović je prije pet godina bio blizu preuzimanja FK Sarajevo. Iako je doputovao u bh. prijestolnicu, na klupu Bordo kluba nije sjeo zbog zajedničkih fotografija sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi