5

Komentari (5)

miki30
Joj sve neki Galakrikosi. Real pravi super tim, Juve pravi super tim, City, PSG, United, Chelsea, Liverpool, Barcelona **** te pa ko će gubiti a ko pobjeđivati. Sve Galaktikosi do Galaktikosa.
Martial9
A gdje je silni Luka jovic hhaha
Arnel925
Mislim da je najveći problem vezni red. Cassimiro će jedino ostati. Kross I Modrič su gotovi. Odegaard nije dovoljno dobar da može trenutno preuzeti to mjesto. Valverde je pokazao da je dobar fudbaler ali ni on jos nije odrastao za taj zadatak. Napad je uvijek bio problem, uskoro će neko morati zamjeniti Benzemu. Hazard do sad nije pokazao ništa. Bale je na izlaznim vratima. To je mali Rodrygo I Junior koji su još mladi da preuzmu odgovornost. Mbappe je dobro pojačanje koji bi mogao doći na ljeto 2021. Hazard - Mbappe - Sancho bi bio žestok napad ako ne on onda mozda Sterling ili Mane
Red
Sancho ide u Man Utd tako da od te ljubavi nema nista
Ale23
Benzemu mrtvog zamjeniti mozete samo ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.