10

Komentari (10)

Arnel925
Velez I Željo ispadaju iz lige. Zrinjski ili FK Sarajevo uzimaju ligu
Fareus1921
jesil ti na drogama nekim???
GospodinIzSarajeva
Namazi pakšu vazelinom Harii,kad ti Mersudin i Fajić uvale 3 komada!!!
MSOZ101
Ne moraju po tri Merso i Fajic bolje Tatar, Rahmanovic i Ahmetovic sa jedne, a Fajic, Ovcina i Civic sa druge neka sto vise igraca podigne samopouzdanje.
GospodinIzSarajeva
Može i to,bitno je samo gaziti picke mostarske(dio Mostara gdje je Svinjski)
DamirT
Stvarno mislis da ce ih Velez pobijedit?
MSOZ101
Ne pobjedjuje uvijek jaci i bolji. Velez kao ekipa sastavljena je od brojnih igraca koji imaju premijerligasko iskustvo, brojnih mladih igraca kojima je Velez u srcu u koji su spremni poginuti tih 90+ minuta da obraduju svoje navijace te Brandaa. Sa druge strane Zrinjski ide na putovanje u Holandiju sa kojeg se vraca dan-dva prije ovisno kada utakmica bude na rasporedu tako da ima i previse faktora da Rodjeni vjeruju u tri boda.
benjo1921
I ja se pitam, Velez usao u prvu ligu nakon par godina i pobjede Zeljinu B ekipu sa svojim prvim sastavom i sad ko oni neka opasnost ma bjezi
nemozetako
B ekipu?? Izvini nisam znao da za Zelju Igraju Allison Kante Ronalno lewandowski Van Dijk i slicna imena, pa da su izveli B ekipu. Ajd ne pricaj gluposti.
velez mo
NIJE BILA B EKIPA,NEGO C EKIPA,SRECA PO VAS STO SE IGRALO NA ONOJ NJIVI,DA JE BIO NORMALAN TEREN JOS BI 3 KOMADA FASOVALI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.