8

Komentari (8)

Rodjen.kao.Jugosloven
Ovaj tekst je dokaz na koji je način dotični "novinar" dobio posao. :D
edin12345
Pakleno je izgledala lista najvećih transfera u ljeto 1999. godine, na njoj i jedan Bosanac Tada, u ljeto 2019. godine, napravljeno je desetak spetakularnih transfera, a na vrhu je bio Christian Vieri. Osmi po redu najskuplji transfer ljeta 2009. godine bio je onaj Elvira Baljića. Bravo za novinara. ??
pajo_zdjelar
Sa to ligom 90-tih niko nikad nece moci da se poredi....a ovo sa brojevima i godinama od novinara....mozda mu fali koji clanak o nekoj starleti ili rijaliti ucesniku.
user1613424508
Ko ce se snac s ovim godinama eh sad sal je bilo 1999, 2019 ili 2009 god to samo nasii vrli novinari znaju
DadiG
Hahaha. Fakat je napisao sve tri godine, 1999 pa 2019 i na kraju 2009. Koliko moraš biti glup da ovo uradiš
King_Kenny
...ova lista je doviljan pokazatelj sta je bila Seria A 90-ih...liga sa najboljim igracima i trenerima,ono sto je danas EPL...
AcMilan_rosoneriBosna
Jes trenutno engleska najbolja liga i talijanska se budi al potrajat ce da se vrate u vrh evropskog klupskog fudbala
King_Kenny
@AcMilan_rosoneriBosna ...nema love u Italiji,ne mogu parirati Englezima...zato imas situaciju da danas igrac radije ide u Wolverhampton i West Ham nego u Milan ili Inter...jedini spas im je da prodaju klubove Arapima i Amerikancima...nema u tome nista lose jer danasnje igrace samo lova privlaci,proslo je vrijeme kada se gledala velicina kluba i ime...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.