Tuchel jasno poručio bezobraznom Mbappeu: Ja sam taj koji donosi odluke!

Mladi napadač se naljutio zbog izmjene

Tuchel jasno poručio bezobraznom Mbappeu: Ja sam taj koji donosi odluke!

M. Šljivak

Kylian Mbappe opasno je zamjerio treneru PSG-a Thomasu Tuchelu koji ga je zamijenio u utakmici protiv Montpelliera.

Mladi napadač iskazao je nezadovoljstvo i to je jasno bilo vidljivo pri izlasku iz igre kada je krenuo u raspravu s njemačkim stručnjakom.

Nakon utakmice trener francuskog prvaka je bio sasvim jasan. Ne sviđa mu se ponašanje Mbappea.

"Ovo nije lijepa slika, ali ne dešava se ovo samo kod nas. Isto sam vidio u Dortmundu danas. Nije dobro što se ovako nešto dešava jer otvara rrazne rasprave", rekao je Tuchel i nastavio je:

"Nisam ljut, ali sam tužan jer je ovo bilo nepotrebno. Ja sam trener, neko ko donosi odluke i tako će biti. Ja ću uvijek donositi odluke. Ne igramo tenis već fudbal i poštovanja mora biti".

Ovako je izgledao sukob trenera i igrača PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Promo

Top Komentari

MaxBavarac
Koje prepotentno dzubre je vec...
6 1
Bhf111
Da ti donosis odluke i ne bojis ga se ne bi mu dao da igra sljedecih 5 utakmica. Bolje ti je da cutis jer on je vazniji seiku nego ti 5 puta. Tebe je lako zamijeniti a njega ne. Samo bezobrazan je vec
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi