Palace doveo nekadašnjeg golmana Liverpoola

Cavalieri u novom klubu

Palace doveo nekadašnjeg golmana Liverpoola

Nekadašnji čuvar mreže reprezentacije Brazila Diego Cavalieri novi je član Crystal Palacea.

Cavalieri (35) je bio bez kluba otkad je u januaru raskinuo ugovor sa brazilskim Fluminenseom, a u Crystal Palace dolazi kod Roya Hodgsona koji ga je trenirao u vrijeme dok su obojica bili u Liverpoolu.

Radi se o veoma iskusnom čuvaru mreže koji je prethodno branio za Palmeiras, Liverpool., Cesenu i Fluminense. On je sa Palaceom potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Podsjetimo, Palace se trenutno nalazi na 17. poziciji u Premier ligi sa 27 osvojenih bodova i do kraja sezone mu vjerovatno slijedi žestoka borba za opsatanak u društvu najboljih.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi