Palacio: Ova pobjeda je bila za Sinišu Mihajlovića

Bologna iznenadila Romu

Palacio: Ova pobjeda je bila za Sinišu Mihajlovića

Endin Čaušević

Bologna je napravila veliko iznenađenje u meču 23. kola Serije A pobjedom u gostima protiv Rome (2:3).

Za Vučicu je bio ovo drugi vezani poraz u prvenstvu što je zaista iznenađenje s obzirom da su igrali protiv Sassuola i Bologne. Navijači Rome očekivali su sinoć pobjedu i nova tri boda, ali im je Bologna zadala veliki udarac.

Ekipa Siniše Mihajlovića slavila je sa 3:2, junak je bio sjajni Musa Barrow koji je postigao dva gola. Nakon meča napadač gostiju Rodrigo Palacio izjavio je da je ova pobjeda bila za njihovog trenera Mihajlovića.

Srbijanski stručnjak je već nekoliko mjeseci bolestan i liječi se od leukemije, ali je sinoć našao snage da vodi svoj tim s klupe što je njegovim igračima dalo dodatnu motivaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odigrali smo odličnu utakmicu protiv veoma jakog tima. Dokazali smo sebi da možemo igrati protiv velikih ekipa i trebamo nastaviti ovim tempom. Mihajlović je bio na klupi i bodrio nas što nam je dalo vjetar u leđa. Osjeti se razlika kada je tu uz vas i ova pobjeda je za njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi