Palacio: Povreda Milita nam je mnogo otežala

Argentinac o sunarodnjaku

Palacio: Povreda Milita nam je mnogo otežala

Rodrigo Palacio, Argentinac u redovima Intera smatra kako ekipa nije pala psihički, te da su problemi sa povredama razlog loših igara. 

Palacio vjeruje da je Inter upao u krizu rezultata zbog povreda, a posebno je ekipu iz Milana zaboljela povreda Diega Milita. 

 

"Ako me pitate zbog čega smo trenutno u lošoj formi, mislim da su razlog povrede. Posebno povreda Milita jer je on igrač koji pravi razliku," rekao je Palacio. 

 

Palacio je bio pun riječi hvale i za mladog Kovačića, kao i za Maura Icardija koji nosi dres Sampdorije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Vidio sam odmah da je Mateo igrač spreman za velike stvari, donio je svježinu u ekipu. Icardi je sjajan igrač, ali ne bi trebali misliti na budućnost. Moramo se fokusirati na sadašnjost," rekao je Palacio. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.