Palalić: Očekujem da savladamo Travnik na Piroti

Golman NK Novi Travnik za SportSport.ba

Palalić: Očekujem da savladamo Travnik na Piroti

Samir Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika novu sezonu u Prvoj ligi Federacije otvorili su porazom na gostovanju kod  Goška iz Gabele (2:0), a već u subotu ih očekuje kantonalni derbi protiv NK Travnik koji će biti odigran na Piroti.

Golman Novotravničana Arnel Palalić  koji je u ljetnom prelaznom roku stigao iz FK Vitez i pored dva primljena pogotka pružio je veoma dobru partiju, a na kraju i odbranio penal jednom domaćem fudbaleru. Vjeruje u svoje saigrače u derbiju protiv Vezira.

"Od utakmice sa Travnikom očekujem prije svega fer i korektnu igru sa obje strane, kako nam se ne bi ponovio slučaj Irhana Smajića kojem ovom prilikom želim što brži oporavak. Nadam se da će igrači da se ponašaju u granicama fair playa iako se radi o derbi utakmici. Očekujem da ćemo pobijediti ovu utakmicu uz pomoć naših navijača Tulonja i svih simpatizera našeg kluba koji u subotu budu na Piroti, ističe Palalić za SportSport.ba.

Iako je tek pojačao Novotravničane poznaje igrački kadar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Već sam igrao za Novi Travnik prije dvije godine tako da većinu igrača od ranije poznajem i to su većinom djeca ovog grada. Nisam imao problema prilikom dolaska ovdje,a  naš cilj je isti kao i prošle godine, opstanak u Prvoj ligi Federacije", dodao je Palalić.

Meč između Novog Travnika i Travnika igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije