Palermo i Bologna bez pobjednika, velika greška Sorrentina

Odigran susret 32. kola Serija A u Palermu

Palermo i Bologna bez pobjednika, velika greška Sorrentina

Palermo je danas u jako važnom susretu za opstanak u Seriji A na svom terenu dočekao Bolognu. Susret je završen rezultatom 1:1. 

Domaćin je u vodstvo stigao nakon samo četiri minute igre, a strijelac je nakon asistencije Miccolija bio Iličić. Gosti su se vratili u 17. minuti susreta. Nakon velike greške golmana domaćih, pogodio je Gabbiadini. 

Sve do same završnice prvog poluvremena nije bilo većih prilika, a onda je zaprijetio Miccoli u 42. minuti susret, pogodio je stativu, a Iličić je nakon toga propustio izglednu priliku. Na odmor se otišlo sa neriješenim rezultatom. 

U nastavku susreta prva prilka za domaće, ali je udarac Garcije neprecizan. Domaćin je zapirjetio i u 63. minuti susreta, ali Miccoli nije pogodio mrežu gostiju. 

Isti igrač zaprijetio je i u 69. minuti susreta, ali se rezultat nije mijenjao. Nastavio je Miccoli sa pokušajima, međutim nije mogao pronaći put do gola Bologne. 

Potražite više informacija na temu Serie A:


PAL 1-0 BOL by Samu21213


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.