Palili su mu dresove, ali on im je pokazao kakva je osoba

Alcacer neće slaviti ako da gol Valenciji

Palili su mu dresove, ali on im je pokazao kakva je osoba

E. Škorić

Napadač Barcelone Paco Alcacer obećao je da se neće radovati ako postigne gol protiv Valencije.

Alcacer je došao u Barcu iz Valencije, te tvrdi kako je izabrao pravi potez.

"Teško je reći ne Barceloni. Ja sam iz Valencije, nije bilo lako doniejti odluku, ali mislim da je za svakog igrača odlazak u Barcelonu korak naprijed u karijeri", rekao je Alcacer, koji neće slaviti ako zabije bivšem klubu gol.

"Ne, neću to učiniti ako postignem gol na Mestalli. Nije ni prvi, a ni 100. gol u karijeri, ali nikada ne bih mogao slaviti gol protiv Valencije".

Potražite više informacija na temu La Liga:

A sjetite se da su mu ljetos palili dresove u Valenciji kada je odlučio da promijeni sredinu. Možda sada najvatreniji navijači Šišmiša promijene mišljenje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi