Alcacer: Nisam vjerovao da me Barcelona želi
EPA

Stigao iz Valencije

Alcacer: Nisam vjerovao da me Barcelona želi

U finišu ljetnog prijelaznog roka Paco Alcacer (23) je odlučio Valenciju zamijeniti sa Barcelonom. 

Španski reprezentativac je u Barceloni pojačao konkurenciju u napadu, a u razgovoru za tamošnje medije nije skrivao da se osjeća privilegovanim što će u budućnosti dijeliti svlačionicu sa Lionelom Messijem. 

"Nije postojao igrač kao Messi u historiji fudbala. Privilegija je igrati zajedno s njim u Barceloni", izjavio je Alcacer i nastavio:

"Nisam mogao da vjerujem kada sam čuo da me Barcelona želi dovesti. Igranje za takav klub je apsolutni maksimum, tako da sam vrlo sretan i uzbuđen. Naši ciljevi su jasni", riječi su Alcacer. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alcacer je svoju karijeru započeo u Valenciji i prije nego što je došao u Barcelonu imao je priliku igrati kratko u Getafeu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi