PAN napravio veliki navijački transparent za OKK Sloboda

Transparent za Slobodu

PAN napravio veliki navijački transparent za OKK Sloboda

"Boja dresa tvog je boja srca mog" slogan je osmišljen od strane Saše Mihajlovića, a u sklopu nagradnog natječaja koji je organizovao PAN. 

Cilj nagradnog natječaja bio je da se kreira najveći navijački transparent koji će koristiti sve buduće generacije navijača ovog kluba.

Crveno-crni transparent veličine košarkaškog terena u Mejdanu predstavljen je u subotu na utakmici protiv Sparsa, kada su igrači OKK Sloboda odnijeli zasluženu pobjedu rezultatom 78-65.  Pred 1.500 navijača predstavnik PAN-a je transparent predao Aidu Berbiću, predsjedniku kluba OKK Sloboda.  

Izrada najvećeg navijačkog transparenta je samo jedna od zanimljivih aktivnosti planiranih u saradnji brenda PAN i OKK Sloboda, za realizaciju kako na terenu, tako i van njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi